van paarden kun je leren

Om te leren van paarden is een
goed opgeleide gespecialiseerde coach
een must

Stacks Image 19035
Ons team bestaat uitsluitend uit goed opgeleide paardencoaches die gecertificeerd zijn om met de methode Cognitief Coachen met Paarden™ te werken. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van ons centrum. Onze coaches volgen maandelijkse bijscholing en continue supervisie.

Iedere coach in ons team heeft zijn eigen unieke kwaliteiten, zijn eigen expertise gebieden en zijn eigen persoonlijkheid. Hierdoor vullen wij niet alleen elkaar als team mooi aan, maar kunnen wij ook onze klanten altijd met de beste coach in verbinding brengen.
Stacks Image 113
Liesbeth Jense: coach CVPC | gecertificeerd ACT coach | ALMP -“Anders Leren Met Paarden”- Academie coach gecertificeerd | student psychologie aan de Open Universiteit

"Het is belangrijk dat het proces begeleid wordt door een goed opgeleide, gespecialiseerde paardencoach, die de aard van het paard begrijpt en tegelijk inzicht heeft in de menselijke psychologie én in staat is het een met het ander te verbinden!"
Stacks Image 11338

Liesbeths CV in het kort:

Volgde de ACT Basis opleiding bij Seetrue (deze opleiding is geaccrediteerd bij o.a. FGzPT, VGCT, SRVB, Nobco, NIP). Studeerde paardencoaching bij drs. Wendela den Tonkelaar. Rondde in Deurne de opleiding trainer-instructeur IJslandse paarden af. Behaalde het certificaat Level I Centered Riding .Studeert psychologie aan de Open Universiteit. Is eerder opgeleid aan de Pedagogische Academie in Dordrecht. Was groepsleider in de zorg voor verstandelijk beperkten, zeezeil-instructeur, geschoold en werkzaam als fotograaf en tv-camera-persoon. Sinds 2003 fulltime aan het werk met paarden.

Vanaf 2006 runt zij haar IJslandse paardenhouderij ‘Stal frá Paradísarheimt’ aan de Mardyk 2 te Greonterp (ten Zuiden van Bolsward).

Op deze locatie, maar desgewenst ook op andere locaties in het land, coacht zij ook met (IJslandse) paarden.
Stacks Image 19024

Bezoek ook onze Facebook-pagina